Easy Blog Tricks


camarputih06@gmail.com..

tinggalkan link blog anda di bawah untuk di masukkan dalam list blog CamarPutih..Linkkan juga blog Camar Putih di blog anda.

jom merapu di sini

Followers

2.3.12

PERAYAAN SYIAH IRAN YANG PALING KELAKAR!








sila like page ini 'Say No To Syiah'


Upacara sempena sambutan ulangtahun Revolusi Iran 1979. Beginilah cara mereka menyambut 'kepulangan' tokoh Revolusi Syiah dan wakil Imam Mahdi Syiah (Messiah Dajjal) - Khomeini dari Perancis untuk mengasaskan kerajaan wilayah al-faqih di Iran pada tahun 1979. 'Kepulangan' Naib Imam (penghubung penganut Syiah dengan Messiah Dajjal mereka) ini disambut dengan 'penuh penghormatan' dan lakonan yang menggelikan hati..

Khomeini digelar sebagai 'The Man of The Year' oleh majalah terkenal milik Yahudi - Times setelah berjaya menggulingkan Shah Iran yang sebenarnya waktu itu kehilangan seluruh sokongan rakyat. Kejatuhan Shah Iran direncana bersama oleh pihak Barat (Amerika dan Britain) dengan pihak Revolusi Khomeini - bekas presiden Bani Sadr di tempat persembunyian Khomeini di Perancis. Revolusi ini mendapat liputan dan publisiti yang meluas media-media utama dunia khususnya media Barat milik Yahudi termasuk BBC.

Barat bertanggungjawab mempopularkan revolusi ini bagi menutup kerjasama rahsia mereka bersama kelompok Revolusioner di Iran yang dilakukan menerusi General Huyser, pegawai CIA Amerika di Iran. Ini kerana Shah Jehan telah melakukan dosa terhadap Amerika. Antaranya, Shah Jehan melanggar pantang larang Amerika dengan bertindak menjalinkan hubungan dengan Russia, musuh utama Amerika di Asia Tengah. Bagi menutup kerjasama ini juga Khomeini telah membunuh sekelian ramai pegawai tentera Shah Jehan yang telah belot dan memihak kepada kelompok Revolusioner pimpinan Khomeini selepas Revolusi Iran berjaya. Setelah berjaya mengasaskan kerajaannya, Khomeini telah ditentang oleh sebahagian tokoh besar agama Syiah yang melabelkan beliau sebagai diktator dan kejam. Khomeini dituduh mengasaskan sebuah sistem yang telah meletakkan beliau sebagai penguasa mutlak di Iran dan menyekat orang lain berkuasa. Kerajaan Revolusi Iran era Khomeini juga telah terlibat dalam skandal Iran-Contra yang mendedahkan pihak Amerika telah menghantar senjata ke Iran menerusi Israel semasa perang Iran-Iraq 1980-1988 dahulu. Skandal berkenaan tidak pernah luput dalam sejarah dunia moden kerana mendedahkan tembelang sebenar Iran adalah kawan rapat Israel dan bukannya musuh kepada Israel.

11 comments:

cucu mamak kutty said...

kau ni betul betul batuapi,apa le punya sial manusia mcm ,mayu ni

anti syiah said...

nama cucu mamak kutty pun dah hampir dengan cucu mamak khomeni..haha..

lan kokdiang said...

fahaman mana pun kalau bertentangan dan tak mengikut perlembagaan al quran mesti sesat punya!!!

tembak di sana said...

Semoga pemilik blog ini sudah ada persediaan. Malah, pastinya ingin bertanggungjawab. Tp, jika sampai pada harinya... Lalu, ia konon2 nya telah tersedar lalu mengucapkan bahawa "BIASALAH. MANUSIA MEMANG TAK BOLEH LARI DARI MELAKUKAN KESILAPAN" Sungguh ia mmg benar2 mencabar dirinya sendiri setelah mengakui bahawa ia tahu apa yang perbuat. Semoga berjaya! Di waktu malam penglihatan ular jelas jika dibandingkan penglihatan orang yg mabuk pada waktu malam.

cucu mamak kutty said...

ka,arab saudi tu kan ke sahabat karib n ejen amerika,di saudi dan negara negara teluk ada pengkalan tentera amerika le batuapi yg bodoh dan bebal

Anonymous said...

anti syiah

mamak kutty kalu nak backup syiah pon agak2 le..dalang perang iraq adalah syiah dan amerika..dalang pembunuhan saidina osman, syiah..dalang pembunuhan d syria, syiah..lakonan iran akan di serang, syiah gak la wei..haha..xkira la, saudi ka sapa ka..yg penting syiah tu memang musuh dlm lipatan..haha

cucu mamak kutty said...

wakaka anti syiah dgn hujah yg amat rapuh...otak banggang mcm si batuapi juga

anti syiah said...

cucu mamak kutty@cucu syiah khomeini lagi la bangang,dok sujud atas batu, mut'ahkan omak ekau lagi bagus..hahaha..adik ekau aku nak mut'ah pon ok gak..wakakakaka

cucu mamak kutty said...

klu nak hujah,pakai otak le bodoh...klu aku ada mak ...kau pun ada mak juga.....klu aku adik sau dara perempuan kau pun ada juga....cuma aku rasa kau ni mungkin spesis yg berotak anjing kurap....klu nnak hujah...hujah le....jgn le kaitkanmak bapak dan saudara mara leeee bodohhhh punya spesis

JAKA said...

sukakah anda menyokong dajjal akhir zaman?

anda akan terperangkap menyokong dajjal jika anda cenderung kepada shiah.

dajjal tidak akan keluar dlm bentuk amerika yangmemang dibenci umat islam dan umat dunia.

dajjal akan muncul dlm bentuk ulamak rohani yang berkaramah tinggi utk menipu manusia.

kajilah hakikat shiah dengan mendalam.

jgn sokong shiah keran glamor konon berani lawan amerika.

memanglah berani sebab berlakun saja, mcm juga rambo yang berani sorang2 pergi perang, lakunan semua org boleh jadi hero.

Salleh Tahir said...

ada fakta salah: shah jehan, raja di india bukan di iran(raja mongol islam), raja di iran pada masa tu namanya shah iran, jgn silp nama rosak sejarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...